Toteuta oma DesignSkins® -kauppa!

Tarjoa asiakkaillesi lisäarvoatyylikkäillä tuotteilla, jotka ovat yhtä uniikkeja kuin sivuillasi vierailevat kävijät.Tartu siis tilaisuuteen ja avaa oma DesignSkins®-kauppa!

DesignSkins® auttaa sinua myymään tuotteita, joita kaikki haluavat.

Ota yhteyttä lomake. Autamme sinua mielellämme avaamaan sivuillesi oman DesignSkins® Partner Shopin.


   

Print & Media Awards 2010 -tuomaristo on palkinnut DesignSkins® Partner Shop -ohjelman vuoden eBusiness -palkinnolla.

Miten hyödyn DesignSkins® Partner Shopista?

Myyntikomissio

DesignSkins® Partner Shop -myyntikomissio

Jokaisesta sinun Partner Shop -verkkokaupan kautta tulleesta tilauksesta saat 25% myyntikomission myyntihinnasta! Komissio lisätään Partner Shop -tilillesi välittömästi jokaisen onnistuneen kaupan jälkeen ja komissiot maksetaan pankkitilillesi neljännesvuosittain. Voit myös seurata Partner Shop -verkkokauppasi menestymistä reaaliaikaisesti tarjoamamme helppokäyttöisen seurantatyökalun avulla.


Yksilöllinen Partner Shop -design

Yksilöllinen Partner Shop -design

Tyyli on jokaisen etuoikeus! Räätälöimme Partner Shopin haluamasi näköiseksi, jotta se sopii täydellisesti omien nettisivujesi ulkoasuun.


Markkinoiden laajin tuotevalikoima

Markkinoiden laajin tuotevalikoima

Tarjoamme mahdollisuuden tuhansien personoitavien tuotteiden valikoimaan Partner Shop -verkkokaupassasi. Lisäksi päivitämme valikoimaamme lähes päivittäin. Halusitpa myydä Design skin tuotteita kännyköihin, läppäreihin, Mp3-soittimiin, pelikonsoleihin, lisälaitteisiin tai huonekaluihin - valinta on sinun.

Voit ottaa valikoimaasi juuri ne tuotteet, jotka ovat sinun fanien, asiakkaiden, ystävien jne. mieleen - näin tavoitat kohderyhmäsi parhaiten.


Paras palvelu asiakkaillesi

DesignSkins® Partner Shop -palvelu

DesignSkins® pitää huolta Partner Shop -kumppaneistaan: Huolehdimme kirjanpidosta, tuotannosta, postituksesta ja asiakastuesta. Autamme tuotteiden markkinoinnissa ja viestinnässä. Ystävällinen Partner Shop -tiimimme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.


Avaa yhteydenottolomakeAloita heti! Valitse valmis Design runsaasta valikoimastamme tai luo sellainen omista kuvista, grafiikoista ja teksteistä.

Valitse tuote Luo oma